Pevanje

Aleksandra

Aleksandra Radović

Aleksandra Radović rođena je 10.9.1974. godine u Bogatiću. Diplomirala je na Akademiji Umetnosti u Novom Sadu na odseku za Opštu muzičku pedagogiju, a pedagoškim radom bavi se od 2006. godine kada je i pokrenula svoju školu pevanja koja je prerasla u “kreARtivnicentar” koji se bavi umetnošću u širem smislu – pevanjem, sviranjem, glumom, scenskim pokretom, plesom…

Svoju pevačku karijeru započela je kao back vocal, a već punih 12 godina je jedna od najpriznatijih pevačica u regionu.

Višestruka je dobitnica mnogih priznanja među kojima su nagrade za pevačicu godine, album godine, najbolju interpretaciju, hit godine i dr.

Do sad je objavila 3 studijska albuma i jedna je od najtiražnijih pevačica pop muzike na našim prostorima.

1 (2)

Sanja Bogosavljević

Sanja Bogosavljević je rođena 28.juna 1979. u Beogradu. Apsolvent je na Fakultetu Muzičke Umetnosti u Beogradu, na odseku za klavir.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri pevala je u sastavima Bla Bla band i Beauty Queens, sa kojima je osvajala nagrade na mnogim festivalima u Srbiji i regionu. Sa Marijom Šerifović i u grupi Beauty Queens, osvaja prvo mesto na Evroviziji 2007. godine u Helsinkiju.

Kao prateći vokal, Sanja uspešno sarađuje sa Zdravkom Čolićem, Aleksandrom Radović, Dinom Merlinom, Željkom Vasićem, Marijom Šerifović, Ogijem Radivojevićem i mnogim drugim poznatim pevačima.