Odseci

Untitled-1

 

  1. “SING-ACT-DANCE”/Pevanje, gluma, scenski pokret

Namenjen je prvenstveno početnicima, polaznicima dečjeg i tinejdžerskog uzrasta, ali i svima onima koji žele da steknu znanje i iskustvo iz oblasti pevanja, glume i scenskog nastupa. S obzirom da se muzika, gluma i scenski pokret usko prožimaju, ovaj odsek je idealan za sve one koji žele da unaprede i poboljšaju svoj javni nastup, steknu samopouzdanje, ostvare kontakt sa publikom i nauče da svojom interpretacijom prenesu emocije na one koji ih slušaju. Nastava se odvija u grupama do deset polaznika.

osy_01

  1. “SINGING”/ Pevanje

Namenjen je svim uzrastima i svim nivoima znanja. Akcenat je na postavci pravilnog disanja, tehnici pevanja i interpretaciji. Bavimo se, na prvom mestu, pevanjem, a kao izborni predmeti se mogu izabrati gluma i/il iscenski pokret. Idealan je za sve one koji tek počinju sa pevanjem, kao i za one koji već imaju pevačkog znanja i iskustva. Nastava se odvija u veoma malim grupama, do tri polaznika.

def03712babe6c2bd2f4f4737eff0729

  1. “BACK VOCALS”/Prateći vokali

Odsek je namenjen svima onima koje usko zanima učenje i usavršavanje iz oblasti pratećih vokala. Bavimo se razvijanjem harmonskog sluha, višeglasnim pevanjem, kao i samom pevačkom tehnikom i interpretacijom. Idealan je za one koji žele da se bave poslom studijskog i koncertnog pratećeg vokala, ali i za sve one koji žele da steknu širu sliku i unaprede svoju interpretaciju. Nastava se odvija u malim grupama, do četiri polaznika.

singing

  1. “ONE on ONE”/ individualna nastava

Namenjen je polaznicima svih nivoa znanja, uključujući napredni nivo. Podrazumeva intenzivan rad na postavci glasa, tehnici pevanja i interpretaciji. Ovaj odsek je idealan kako za početnike, tako i za već formirane pevače, a posebno za one koji već nastupaju i rade sa bendovima a žele da unaprede svoju tehniku pevanja, značajno poboljšaju interpretaciju i koriguju greške i nedostatke u javnom nastupu. Nastava se odvija sa jednim polaznikom, a vodi je isključivo Aleksandra Radović.

children-singing

  1. “SMOKVICE”/ Dečji hor

Namenjen je dec iuzrasta od 4-11 godina. Bavimo se obrađivanjem pesama iz oblasti domaće i strane pop muzike, snimamo u studijima, imamo javne nastupe. Ovo je divan način da svoje dete uvedete u svet dobre muzike i obezbedite mu kvalitetnu zabavu.

black piano

  1. KLAVIR/ KLAVIJATURE

Ovaj instrumentalni odsek namenjen je početnicima i onima sa polaznim i srednjim nivoom znanja. Može se birati između klavirskog odseka i odseka za klavijature. Ovaj smer je idealan za sve one koji žele da nauče da se “služe” instrumentom kako bi sebe mogli da otprate dok pevaju, kao i za one koji isključivo žele da nauče da sviraju. Nastava se odvija individualno ili u grupama od 2 ili više polaznika.

guitar-png

  1. GITARA/ akustična i električna

Ovaj instrumentalni odsek namenjen je početnicima i onima sa polaznim, srednjim i višim nivoom znanja. Može se birati između odseka za akustičnu i odseka za električnu gitaru. Ovaj smer je idealan za sve one koji žele da nauče da se “služe” instrumentom kako bi sebe mogli da otprate dok pevaju, kao i za one koji isključivo žele da nauče da sviraju. Nastava se odvija individualno ili u grupama od 2 ili više polaznika.